Basic Weboldal

Logó

Megtervezzük Vállalkozása logóját.

Egyedi design

Egyedi részletgazdag design.

Resposive oldal

Weboldala tökéletesen alkalmazkodik a tabletek és az okostelefonok méreteihez.

6 menüpont

Weboldalán maximum 6 menüpontot hozunk létre, (pl: Főoldal, szolgáltatások, referenciák, cégünkről, kapcsolat, stb..) és megtervezzük aloldalait.

Adminisztrációs felület

Weboldalát könnyedén kezelheti Ön is adminisztrációs felületén keresztül, új képeket, szövegeket hozhat létre, vagy törölhet fel. Az adminisztrációs felület kezelésének oktatása a csomag tartalma.

Képváltó modul

A főoldalon elhelyezünk egy képváltó modult, melyben maximum 10 különböző kép elhelyezésére van lehetőség. Ezek a képek megadott másodpercenként és sorrendben váltakoznak.

YouTube videó integrálás

Lehetőség van Youtube videókat elhelyezni az oldalon belül.

Facebook modul integrálás

Facebook oldalát integráljuk weboldalába, ennek köszönhetően a látogatók a weboldalon belül likeolhatnak és megoszthatnak különböző tartalmakat.

Analytics

Google Analytis használatának segítségével figyelemmel kísérheti az oldala látogatóinak számát, honnan találtak az oldalra, melyik országból, városból nézték meg az oldalt, valós idejű látogatószám, és még számos hasznos információ, amiből rengeteg következtetést vonhat le.

Stock fotók biztosítása

Partnercégünk adatbázisában több millió jogtiszta fénykép közül választhat max: 20db-ot, amit felhasználunk a weboldal készítése során. Így elkerülve az esetleges kellemetlenségeket, amit egy nem jogtiszta fénykép használata okozhat.

100db névjegykártya

Cégünk vállalja, hogy prémium minőségű névjegykártyát készít Önnek/Önöknek (100db-ot), amit kézhez kap.

Személyes találkozó

Amennyiben szükségét érzi személyes találkozónak, abban az esetben cégünk egyik munkatársa személyesen megy el székhelyére.

Korlátlan Skype konferencia

A munkálatok folyamata alatt többször is felmerülhetnek kérdések mind az Ön, mind a CarbonWeb csapata részéről, ennek leghatékonyabb orvoslása a Skype konferencia lehet, melyet előzetes egyeztetés után minden munkanap 9 és 17 óra között igénybe vehet, a munkálatok és a garancia ideje alatt.

6 hónap garancia

6 hónap garanciát vállalunk az elkészült weboldal működésére, (pl. egy gomb nem működik, rossz helyre mutat a link, stb..).

Elkészítési idő 1 hónap

Szerződéskötés után, az előlegszámla kiegyenlítésétől számítva 1 hónap alatt készül el az oldal.

Fizetési feltételek

Ezen csomag esetén 50% előleg szerződéskötéskor, 50% a weboldal átadását követően.

Ár:

nettó 249.900 Ft-tól

Kapcsolat

Kapcsolat

Carbon Web Kft.

Adószám: 24195320-2-04

5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 4.

Cégjegyzékszám: 04-09-012133


WeboldalWebáruházApplikációGrafikaProgramozásMarketing
Visszahívást kérek!E-mailben keressenek!