ONLINE MARKETING

Átfogó, komplex online marketing szolgáltatásokkal és meghatározott stratégiákkal segítünk Önnek, hogy profittermelő, szakmai kapcsolatot alakíthasson ki megrendelőivel! Érje el a vállalkozása számára kitűzött céljait folyamatos online jelenléttel és hatékony marketing kommunikációval!

Szolgáltatások

Google Ads

A Google Ads egy összetett online marketing eszköz, amely lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy a Google kereső találati listáján magas pozíciót érjen el. Olyan hirdetéseket hozunk létre, amelyekkel releváns ügyfeleket érhet el, növelheti weboldalának forgalmát, a megrendelések számát, a bolti látogatások számát, valamint a bejövő hívások számát.

Facebook

A Facebook a világ legnagyobb szociális hálózata, amely kapcsolattartást tesz lehetővé egy cég és annak ügyfelei, vásárlói között. Online marketing szakértőink a legmegfelelőbb hirdetési stratégiát alkalmazzák, hogy megvalósítsák az Ön célkitűzéseit, legyen az Brand építés vagy értékesítés.

Hó végi elemzések

A kampányok befejezése után olyan hasznos adatokat szolgáltatunk Önnek, amelyek segítenek felmérni és maximalizálni a hirdetések teljesítményét. A statisztikák alapján megismerheti a kampányok pontos eredményeit, valamint azt, hogy mely választott célzási módszer, platform, kulcsszó vagy célközönség működik hatásosan.

Blogcikkek írása

Termékeihez vagy szolgáltatásaihoz kapcsolódó blogcikkeket írunk, így változatos, hasznos, érdekes és egyedi információkat közvetítünk Facebook oldalának követői és weboldalának látogatói felé. Emellett olyan releváns kulcsszavakat helyezünk el a cikkekben, amelyek javítják weboldalának rangsorát a Google kereső találati listájában.

Grafikai kivitelezés

Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező grafikusunk számára nincs lehetetlen.  Szolgáltatások: webdesign, animációs videó készítés, logó tervezés, plakát/flyer készítés, brossúra tervezés, meghívó, névjegykártya, roll-up, molino és egyéb grafikai kivitelezések.  Ezek mellett cégarculat tervezést is vállalunk.

Hírlevél

Tájékoztató jellegű, valamint a termék-központú tartalmat küldünk ügyfeleinek, vásárlóinak és feliratkozóinak e-mailen keresztül. Így fenntarthatjuk a cége iránti érdeklődést, megtarthatjuk a vásárlókat és új ügyfeleket is szerezhetünk.

Az árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

Tegye meg a kezdő lépést!

Kapcsolat

Carbon Web Kft.

Adószám: 24195320-2-04

5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 4.

Cégjegyzékszám: 04-09-012133


WeboldalWebáruházApplikációGrafikaProgramozásMarketing
Visszahívást kérek!E-mailben keressenek!


A küldés gomb megnyomásával elfogadom a Carbon Web Kft. Adatkezelési Szabályzatát.