Applikáció

Keresztplatformos alkalmazásfejlesztés

Az általunk fejlesztett alkalmazások Android és iOS okoseszközökön is futtathatók!

Mobiloptimalizált UI/UX dizájn

Az alkalmazás megjelenését a modern tervezési konvenciók szerint és a megrendelő céges arculati elemeit felhasználva készítjük el.

Okostelefon és tablet támogatás

Igény szerint az alkalmazást úgy tervezzük meg, hogy az nagyobb kijelzőmérettel rendelkező okoseszközökön (iPad, tablet készülékek) is a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa, beleértve a nagy pixel-aránnyal rendelkező Retina kijelzős eszközöket is.

GPS, NFC, szenzor és kamera integráció

Minden népszerű hardvertechnológiára épülő funkciót integrálni tudunk az alkalmazásba, legyen az GPS helymeghatározás, Wifi, NFC, Bluetooth, vagy az eszköz kamerájának használata. Emellett az alkalmazás el tudja érni az eszköz által támogatott szenzorok adatait is, mint a gyorsulásmérőt, a giroszkópot vagy a digitális iránytűt.

"Push" értesítések küldése

Érje el felhasználóit bármikor a célzottan küldhető “push” értesítések küldésével.

Alkalmazáson belüli vásárlás (IAP)

Értékesítse szolgáltatásait vagy virtuális termékeit a Google Play vagy az App Store alkalmazáson belüli vásárlás funkciójának segítségével.

Mobil Analitika

Ismerje meg felhasználóit! Konvereziókövetéssel, valós idejű analitikával és statisztikákkal segítünk, hogy képet kapjon alkalmazást telepítők felhasználási szokásairól.

Technikai támogatás

Egy alkalmazás elkészítése csak a kezdet. Bízza ránk bátran az alkalmazás technikai támogatását és karbantartását a publikálást követő időszakban is!

Ár:

nettó 1.299.000 Ft-tól

Kapcsolat

Kapcsolat

Carbon Web Kft.

Adószám: 24195320-2-04

5600 Békéscsaba, Kazinczy utca 4.

Cégjegyzékszám: 04-09-012133


WeboldalWebáruházApplikációGrafikaProgramozásMarketing
Visszahívást kérek!E-mailben keressenek!


A küldés gomb megnyomásával elfogadom a Carbon Web Kft. Adatkezelési Szabályzatát.